Krystallernes egenskaber

Her finder du en oversigt over de forskellige krystalstens egenskaber.

Agat

Agat krystallen kommer i med mange forskellige egenskaber, en af de mest nævneværdige er den evne til at neutralisere negative vibrationer og samtidig dulme sjælen, når der er behov for det.

Ametyst

En af de mest beroligende og helbredende krystaller der findes, Ametyststenen er en kendt healer og fremmer din spiritualitet. Ametyst er en krystal som plejer ens kronchakra og er altid klar til at støtte dig og din sjæl med sindsro og samtidig hjælpe dig med at finde din klarhed.

Aventurin

Aventurin krystallen er kendt som en selvtillidsbooster af en anden verden. Den er kendt som“Mulighedernes sten”, som bør fortælle dig at gode ting ligger og venter dig, hvis du er bærer af denne krystal. Aventurin er knyttet til hjertechakraet og forstærker din taknemmelighed, håb og din positivitet. 

Citrin

Citrin er kendt som den solbadet krystal, som bringer glæde. Den er kendt som krystallen der kan vække de slumrende drømme til livs. Med disse drømme kommer der en ekstra dose af succes og en gylden selvtillid, som du ikke oplever fra andre krystaller.