Uniq Perler

Sagavej 1
9260 Gistrup

Mail: kontakt@uniqperler.com
CVR: 40361626

Rabatter

Som udgangspunkt gælder rabatkoder hele vores varesortiment. Der er dog et lille udvalg af vores varer, hvor rabatter ikke kan benyttes. Det omhandler produkter fra følgende kollektioner:

Restsalg
Auktioner

Her er der i forvejen sket en stor prisnedsætning og derfor forbeholder vi os retten til ikke at tilbyde yderligere rabat på disse varer.

Betaling

Uniq Perler modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron, Paypal, ViaBill.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Ved preorder varer, trækkes betalingen med det samme.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Denmark - Kroner (DKK)

Uniq Perler benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Afklippede metervarer tages ikke retur.
På i forvejen nedsatte varer, dvs. auktions- og restsalgsvarer tilbydes der ikke pengene retur, men til gængæld tilbydes et tilgodebevis.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholdes af kunden. Der afhentes ikke returpakker ved pakkeshops.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@uniqperler.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret samt ordrenummer.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Afklippede dele såsom salg af metervarer tages ikke retur.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Uniq Perler at vurdere varens stand.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i fabrikation og materiale. Dog er der ikke reklamationsret på vare med rhinsten, i tilfælde af, at en sten er faldet ud under omdelingen.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Uniq Perler i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.  

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Uniq Perler dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Returnering

Returvarer skal sendes til følgende adresse:

Uniq Perler
Sagavej 1
9260 Gistrup

Uafhentet pakker i pakkeshops.
Modtager vi en uafhentet pakke, forbeholder vi os rettet til at opkræve 49,- + ny porto, for at sende pakken afsted igen.

Såfremt pakken ikke skal sendes afsted igen, opkræves der de 49,- for returporto.