uniq perler butiksåbning

Vi åbner en Uniq Perler butik!

Vi åbner en Uniq Perler butik!

Uha det er noget vi har glædet os helt vildt til og som har været i støbeskeen i lang tid.

NU SKER DET  🥳

 
Lørdag den 5. februar ruller vi den røde løber ud (JA, det gør vi faktisk), når vi åbner dørene op for den første Uniq Perler butik og det bliver intet mindre end en fest!
 
Alle os fra Uniq Perler, vil være til stede hele dagen og byde jer velkommen, når vores butik åbner. Her vil være lidt at drikke til både store og små, hvis lysten skulle være til det og ellers vil vi sørge for en god dag, hvor vi står til rådighed, hvis spørgsmål eller lignende skulle opstå. 

Og du er simpelthen NØDT TIL at komme forbi og sige hej og se alle de utrolig lækre varer vi har. Hvis vi selv skal sige det, så er det jo simpelthen et smykkefremstillings paradis der åbner den weekend! 
 
Martin har sørget for at butikken står knivskarpt til åbningsdagen, og Pia og Louisa har selvfølgelig sørget for at fylde butikken med en masse lækre varer, hvor du bl.a. kan finde perler af forskellige typer. Det er f.eks. vores populære ferskvandsperler, vores prisvenlige glasperler og selvfølgelig også de klassiske og populære halvædelsten/krystaller som ametyst, jade, agat, turmalin, rosakvarts mv. 

Og som om det ikke er nok med alle de fantastiske perler, nej nej, så har vi da også sørget for alverdens smykkematerialer af messing, stål og sterlingsølv. Her vil der været et stort udvalg af alt hvad du skal bruge for at komme i gang med dit næste smykke projekt. 

Det bliver altså vildt. Det gør det.. og vi kan bare ikke vente til at byde jer indenfor i den nye butik!
 
Du finder os lige her: 
Uniq Perler 
Sagavej 1, 
9260 Gistrup

Kommentarer

  • Holda op hvor jeg glæder mig til at se jeres flotte butik

    Benthe Villadsen den

Skriv en kommentar

* Nødvendig

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises