logo

Hvem er Uniq Perler?

Det er et rigtig godt spørgsmål, som du forhåbentlig bliver gjort en del klogere på herunder.

Hvad er Uniq Perler?

Vi er en familieejet virksomhed, der siden 2019 har været en del af smykkefremstillingsverden. Da vi startede Uniq Perler i sin tid, var det fordi Pia, som de fleste af jer, der kender os, ved hvem er. Hun havde et brændende ønske om at prøve og udfolde hendes store kreative egenskaber og talenter. Det synes vi alle egentlig var en god ide, så beslutningen blev taget henover aftensmadsbordet, at nu skulle Uniq Perler med Pia som motoren, skydes ud i verden.

Vi startede på et 8kvm kontorrum, det viste sig dog forholdsvist hurtigt at det ville blive for lille.

Derfor flyttede vi tilbage i 2021 forretningen til Gistrup og fik sat vores varelager op og siden da er det gået stærkt!

I dag er Uniq Perler blevet en online og fysisk forretning, med mere end 8000+ forskellige varenumre.
Det efterhånden blevet et sandt paradis af smykkematerialer. Her finder du alverdens smykkedele som vedhæng, mellemled, ørekroge, ørekæder, perlestave, færdige kæder og metervarer kæde, klemme perler, værktøj og meget mere.

Vores smykkedele kan også fås i forskellige metaltyper. Her har vi både messing, stål og sterlingsølv materialer, som ligeledes fås i både forsølvet og forgyldt, så vi har noget til enhver smag.

Er du på jagt efter halvædelsten og perlesten, så finder du formentlig et af Danmarks bedste udvalg her hos os. Priserne er knivskarpe og det samme er halvædelstenen.
Vi har nogle af de mest efterspurgte krystalsten og perler, som ametyst, agat, opal, kvarts, jade, hæmatit, ferskvandsperler, miyuki og seed beads. Du finder også nogle af de lidt mere ukendte, men stadig fantastiske ædelsten som turmalin, morganit, flourit, apatit og mange flere.

Faktisk, så burde man gå på opdagelse i vores halvædelstens sortiment og se hvor mange forskellige typer af perler og ædelsten du finder hos os.

Hvorfor Uniq Perler?

Uniq Perler blev sat i verden så Pia kunne udfolde sine store kreative evner i form af at kreere smukke og unikke smykker. Derudover har hun også en sans for at finde det, som andre ikke har og det er netop også det du vil opdage som kunde her hos os.
Ofte vil du finde unikke smykkematerialer og anderledes halvædelsten, som du formentlig ikke før har set eller kendt til.

Men Pia er selvfølgelig ikke alene om det. I ryggen har hun Louisa, som har samme kreative sans og fingersnilde. Louisa er også hende der hver onsdag står foran kameraet når vi afholder live auktioner på Facebook kl. 17. Her deler hun ud af tips og tricks og selvfølgelig knivskarpe tilbud, som kun kan fås om onsdagen.

Derudover er der Martin, som er Pias mand og Louisas far, som står for det praktiske ift. opsætning af butik og lager. Har man været forbi vores adresse så ved man også at vi har en rigtig fin smykkebutik og er alt sammen hans fortjeneste. Derudover var han også hjernen bag vores lagersystem, som gør at vi nemt kan finde de smykkematerialer som i nu bestiller.

Så er der også Andreas, det er mig. Nogle kender mig som stemmen bag kameraet om onsdagen, andre kender mig som ham IT-nørden der har udviklet Uniq Perlers webshop og som til tider udgiver forskellige blogindlæg og andet information, som forhåbentlig kan gøre jer, vores skønne kunder, en smule klogere på ting som vores perler, smykkematerialer og meget andet.

Bag os har vi også vores uundværlige og uvurderlig 5-mands team, som sørger for at i får jeres pakker og får en kyndig betjening i vores butik. Uden dem og deres store arbejde hver evig eneste dag, ville der ikke være noget Uniq Perler.

Hvor er Uniq Perler?

Vi holder til 10 min. kørsel udenfor Aalborg Centrum og kun 5 min. kørsel fra motorvejen E45, så det er hurtigt og nemt at komme ud til os.
Udenfor vores smykkebutik og lager, finder du en masse gratis parkeringspladser, så det er også super nemt.

Vores adresse er:
Gistrup, 9260
Sagavej 1.