DIY 101: Lær at lave halskæde, øreringe og ringe i sommerferien

DIY 101: Lær at lave halskæde, øreringe og ringe i sommerferien

Sommeren er over os og for mange betyder det lidt ferie og tid til at fordybe sig i nogle smykke projekter som man ellers ikke har haft tid til. 


Derfor vil vi i dette indlæg give dig lidt inspiration til hvad du kunne begynde på af smykke DIY projekter. 


Er man totalt nybegynder og ikke har den helt store ide om hvad man rent faktisk kan lave af smykker, så er et rigtig godt sted at starte f.eks. en simple halskæde. 


Her har vi bla. lavet en DIY video som du kan følge. Her vil du arbejde med basale færdigheder inden for smykkefremstilling og du vil hurtigt opleve at dine færdigheder bliver bedre og bedre jo flere gange du prøver. Vi sørger selvfølgelig også for at guide dig trygt igennem dette par øreringe. 


Under videoen kan du finde følgende smykkeværktøj og smykkematerialer som Louisa har gjort brug af:

Kæde med emalje, lås, o-ringe, kædeforlænger, skævbider, fladtang og rundtang.

Hvad er inkluderet i denne halskæde DIY?

Hjemmelavet wrap ring med halvædelsten

Er man måske ikke så meget til halskæder, men i stedet til en ring, har vi også en rigtig fed DIY video på en wrap ring med morganit halvædelsten. Projektet tager ikke mere end 10 min at lave og så har du den fineste hjemmelavede ring.

 

Projektet her er det vi vil kalde begyndervenligt. Vi garanterer dog uanset erfaring med smykkefremstilling, så vil resultatet af dette smykke projekt være en utrolig smuk og simpel ring. 


Under videoen kan du finde følgende smykkeværktøj og smykkematerialer som Louisa har gjort brug af:

- 60 cm 0.4 mm. forgyldt kobber wire, sterling sølv wire eller stål wire.

- Halvædelsten efter eget ønske (Vi bruger en morganit nugget)

- 1 ringmåler sæt.

Hvad er inkluderet i denne wrap ring DIY?

Hjemmelavet øreringe med wrap og ferskvandsperler

Hvad med et par rigtig flotte øreringe som er nemme at lave og utrolig smukke. Louisa har lavet en DIY video, hvor du igen skal arbejde med wrap teknik, men også nogle mere basale smykkefærdigheder. Dette projekt er til dig som kan lide en lille udfordring og som vil gerne lave nogle anderledes og smukke øreringe.

 

Under videoen kan du finde følgende smykkeværktøj og smykkematerialer som Louisa har gjort brug af:

Værktøjssæt, tænger til wirelooping, 0.6 mm. forgyldt kobber wire, forgyldt stålkæde, gummibagstoppere, 2x perlestave, 4x 8-9 mm. ferskvandsperler, 2x 3-4 mm rice ferskvandsperler, 1x par sterling sølv creoler.

Hvad er inkluderet i dette par DIY øreringe?

Miyuki perlearmbånd lavet med perlevæv

Trænger man til en større udfordring, kan vi anbefale dig at give dig i kast med perlevævning.

Herunder vil vi vise to forskellige former for perlevævning, hvor den ene omfatter den traditionelle perlevæv og vores flotte Miyuki perler og den anden omfatter den traditionelle japanske fletteteknik Kumihimo, hvor tilgangen til udarbejdelsen af armbåndet er lidt anderledes. 


Vi starter med den metode hvor perlevæven bruges, her vil resultatet være et rigtig smukt og elegant vævet perlearmbånd.  


Men før vi når dertil skal vi jo lige finde ud af hvordan man bruger en perlevæv. Dette viser Louisa i den nedenstående DIY video, hvor hun vil guide dig fra start til slut. Hun hjælper dig med at gøre perlevæven klar og vil derefter fører dig sikkert igennem dette hjemmelavede smykke armbånd. 


Under videoen kan du finde følgende smykkeværktøj og smykkematerialer som Louisa har gjort brug af: 

Miyuki delica beads, nål med øje, miyuki tråd, perlevæv, smykkelim, slide-ends, karabin lås, o-ringe, saks.

Hvad er inkluderet i denne DIY video med perlevæv?

Kumihimo perlearmbånd lavet med Sead beads

Næste og sidste projekt vi anbefaler dig at gå i gang med er vores andet vævet perlearmbånds projekt.

Du vil i denne DIY video ende ud med et armbånd som også er kendt som et Nepal armbånd.


Videoen vil vise dig en anderledes tilgang til fletning af perlearmbånd. Du vil lære og gøre brug af den traditionelle japanske fletteteknik, Kumihimo, som i sidste ende vil give dig nogle utrolig smukke armbånd. 

Louisa vil i denne guide tage dig med helt fra start af og gennemgår smykke projektet med fokus på at du får denne fletteteknik ind under huden, så du er klar til at lave flere af disse projekter i fremtiden. 


Under videoen kan du finde følgende smykkeværktøj og smykkematerialer som Louisa har gjort brug af: 

3 mm. seed beads, kumihimo disk, 0.5 mm polyester snor, saks, smykkelim, magnetlås med hul str. 4 mm. 8 stk. gummi spoler. 

Hvad er inkluderet i denne DIY video med Kumihimo armbånd?

Hvad venter du på? Begynd dit nye smykke projekt i dag.

Det var det inspiration vi kunne finde frem til dig i dette indlæg, men bare rolig. Vi vil hele tiden opdatere vores Youtube kanal og IGTV på Instagram samt Facebook med nye DIY smykke videoer. Så hop ind og følg med os på vores sociale medier, hvor der vil være masser af inspiration at finde.


Og husk, du er altid velkommen til at skrive til os på vores mail eller over Instagram, hvis du har spørgsmål. Vi vil svare dig hurtigst muligt.


God fornøjelse med dine smykkeprojekter!

Skrevet af:

Andreas

Juli 20, 2021

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort